Referencer
Vi Radikal Terapi

Psykoterapi Aarhus Hypnose Aarhus C hjælp Støtte Gestalt terapi Edderkopper Angst Aarhus C

Parterapi Præstationsangst Stress Forbier udkørt Aarhus C Terapi Aarhus Hypnose

Psykoterapeut Aarhus Eksamensangst Aarhus Simon Djernæs Pskoterapeut Coach Aarhus Speciale Aarhus

Coach Aarhus Supervision Aarhus Specialeskrivning Aarhus Personlig udvikling Målsætning Aarhus

Mentor Aarhus C Gruppeterapi Aarhus Spirituel psykoterapeut eksistentielle psykoterapi, selvværd

Simon Djernæs - Skovvejen 9 2th. - 8000 Aarhus C

Klienter udtaler

Hvad andre har oplevet i møderne

 

Hypnose - Eksamensangst

Det var en meget behaglig oplevelse at komme i Hypnose, det er helt sikkert noget jeg kan anbefale til andre med eksamensangst eller hvad de ellers skulle have af “problemer”

 

Noget jeg bed mærke i under Hypnosen var at jeg fik en ro i kroppen og hjernen - noget jeg ikke har haft i lang tid. Siden hypnosen igår har jeg faktisk slet ikke været nervøs omkring eksamen, fordi jeg tænker, at hvis jeg har gjort mit aller bedste, så er resultatet faktisk underordnet - og det giver ro.

Mvh Jonas

Klientcentreret Psykoterapi - Personlig udvikling

 

Jeg kom til Simon Djernæs på et tidspunkt i mit liv, hvor mine personlige ressourcer lå underdrejet, det centrerede sig meget omkring ord som:

  • selvfølelse,
  • tiltro til mig selv,
  • selvværd,
  • selvaccept
  • ensomhed.

 

Jeg husker ret tydeligt, den første gang jeg med hamrende hjerte og bævrende stemme fik ringet til Simon, og aftalt første tid. Jeg ville gerne, men halvdelen af mig var nær flygtet hjem igen da jeg nåede Østbane Torvet. Men; jeg har ved Simons hjælp fået den største gave: jeg har fået lukket mine spøgelser ud, og selvom de til tider kan vende tilbage for en stund, så har jeg nu redskaberne til aktivt at arbejde med dem.

Aktivt er et nøgleord for mig, for noget af det som Simons faglighed muliggør igennem terapien, er at sætte en i stand til aktivt at arbejde med det der fylder og lever inde i en - det har været gaven for mig.

 

Simon som terapeut har jeg oplevet som helt utroligt nærværende, hjertevarm og ganske enkelt i besiddelse af evnen til at skabe et rum hvor man sammen arbejder med de emner der fylder. Rent fagligt har jeg altid følt mig tryg hos Simon, og han har haft en god evne til at formidle hvor vi er på vej hen, koblet op med en samarbejde process, hvor man sammen har identificeret og arbejdet med de temaer som fyldte.

 

Jeg er glad for den anbefaling jeg fik i mit netværk, til at tale med Simon, men én ting er at tale, noget andet er aktivt at arbejde med de talte og tænkte emner. Dét er der hvor Simons faglighed har gjort en afgørende forskel for mig. Jeg har som menneske oplevet at udvikle mig, og jeg er så glad for den gave, jeg i første omgang gav mig selv ved at begynde i et forløb hos Simon. Men sidenhen også helt utroligt glad for den gave, jeg har fået, i form af mit forløb hos Simon, og de redskaber det har givet mig.

Mvh Anne-Sofie

Klientcentreret Psykoterapi - Studiet

Terapierne har betydet at jeg stadig er studerende, jeg har allerede anbefalet Simon Djernæs andre steder

Mvh Laursen

Hypnose - Eksamensangst

Tak for hjælpen. Det gik godt til eksamen. Jeg var over hovedet ikke nervøs i timerne op til. Heller ikke under forberedelsen. Ved selve eksamen var jeg lidt nervøs i starten, men det gik hurtigt over. Så alt i alt en god oplevelse. Jeg fik 12.

Mvh Henrik

Klientcentreret Psykoterapi - Tvivl om livet

Tak for udbytsrige samtaler. Det var bestemt positivt at møde dig - tak fordi du fik mig sporet lidt ind igen.

Mvh René

Klientcentreret Psykoterapi - Stress

Har vores møder gjort en forskel?

Vores møder har helt klart gjort en kæmpe forskel på min daglige gang på mit studie. Det har gjort at jeg har fået fokus tilbage og håndtere stressen på en bedre måde eller komme helt af med den

 

Hvad var godt?

Det jeg personligt syntes var godt, var den tegning og de dybdegående samtaler vi havde bagefter. At de efterfølgende samtaler havde udgangspunkt i denne og gav mig mulighed for at beskæftige mig med de ting der trykke på.Men generelt var hver time godt sammen med dig. •

 

Hvad kunne være bedre?

Jeg personligt har ikke noget der kunne være bedre.

 

Følte du dig mødt?

Jeg havde altid på fornemmelse at Simon havde et mål med samtalen, men lod mig styre hvad den skulle omhande. Jeg følte mig altil vel tilpas og velkommen.

 

Hvor er du i dag?

Efter vores sammentaler i foråret havde jeg en super sommerferie som gjorde, jeg var meget fokuseret på de vigtige ting i livet, og hvad jeg syntes gav mening. Er blevet meget mere bevidst om mine gøremål. Har været en rigtig dejlig sommerferie.

 

 

Mvh Asmussen

Klientcentreret Psykoterapi - Større aflevering

Det er snart tre år siden, at jeg begyndte at komme hos Simon. Efter at have udskudt afleveringen af min bacheloropgave i et år og, ifølge min læge, med en moderat depression, søgte jeg hjælp hos Simon. Det er uden tvivl det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Bacheloropgaven blev afleveret efter et par måneder, hvilket var en stor milepæl, men langt fra det der optog mig mest. I stedet var jeg begyndt at lære mig selv at kende, og det virvar af mørke tanker og følelser, jeg før oplevede som en sammenfiltret rodet masse, var nu i stedet for begyndt at danne mønstre. Igennem mine samtaler med Simon har jeg lært mine personlige faldgruber at kende, og jeg har fået værktøjer til at takle disse, og de har hjulpet mig og hjælper mig stadig i min hverdag. For mig har samtalerne med Simon betydet, at jeg har fået et andet perspektiv og tilgang til mit liv, som er uvurderligt, og som jeg er dybt taknemlig for. Jeg oplever, Simon som yderst kompetent, tålmodig og skarpsindig og med mange strategier og teknikker til at få mig til at opnå indsigt.

 

Jeg har tidligere gået hos en kognitiv psykolog, hvilket for mig ikke gav samme resultater som hos Simon. Eksempelvis har Simon på intet tidspunkt brugt ordet depression i vores samtaler, og det oplever jeg som enormt befriende, da der dermed ikke tages udgangspunkt i en ekstern kategorisering. I stedet er udgangspunktet altid mig og mine oplevelser og følelser, hvilket gør, at samtalen bliver mindre abstrakt og mere håndgribelig og altid er personlig relevant.

 

Ligegyldigt om jeg, som jeg gjorde i begyndelsen, kommer hos Simon én gang i ugen, eller om der, som nu, kan gå måneder mellem mine aftaler hos ham, oplever jeg altid at blive mødt med et smil, interesse og stort engagement og nærvær.

 

Mvh Carina

Klientcentreret Psykoterapi - Presset i livet

Jeg er meget glad for at komme hos Simon Djernæs, jeg føler mig mødt der hvor jeg nu er og rigtig glad for den sparring jeg synes jeg får. Det der i grunden startede som et spørgsmål om motivationen, er blevet en lidt anden rejse, og selvom det er hårdt at blive konfronteret med sig selv og velvidende at der er et stykke vej endnu, er jeg slet ikke i tvivl om at det gør en forskel for mig. Trækker for første gang i lang tid vejret noget dybere og er i stand til at mærke mig selv lidt igen.

Jeg har specifikt anbefalet dig til et par af mine medstuderende, og generelt omtaler jeg dig i positive vendinger og har ingen kommentarer til forbedringer.

Mvh Lars

Psykoterapi - Eksamen

Jeg er meget glad for de timer vi har brugt sammen og føler at jeg er blevet modtaget godt og lyttede på.

Før jeg kom hos dig Simon, havde jeg angst for eksamen.

Jeg brugte de ting vi snakket om til at give mig motivation til at bearbejde min eksamens-angst og det hjalp.

Du er også god til at komme med tips og værktøjer, som jeg kunne bruge til at optimer min studie-teknik.

Du er et rart menneske at snakke med.

mvh Charlie

www.viradikalterapi.dk - Skovvejen 9 2th - 8000 Aarhus C - 24 40 74 97 - info(a)viradikalterapi.dk

Venlighed

Tag rolig kontakt, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid. Forvent, at blive mødt af venlighed.