Referencer

Klientcentreret Psykoterapi - Stress

Har vores møder gjort en forskel?

Vores møder har helt klart gjort en kæmpe forskel på min daglige gang på mit studie. Det har gjort at jeg har fået fokus tilbage og håndtere stressen på en bedre måde eller komme helt af med den


Hvad var godt?

Det jeg personligt syntes var godt, ar den tegning og de dybdegående samtaler vi havde bagefter. At de efterfølgende samtaler havde udgangspunkt i denne og gav mig mulighed for at beskæftige mig med de ting der trykke på.Men generelt var hver time godt sammen med dig. •


Hvad kunne være bedre?

Jeg personligt har ikke noget der kunne være bedre.


Følte du dig mødt?

Jeg havde altid på fornemmelse at Simon havde et mål med samtalen, men lod mig styre hvad den skulle omhande. Jeg følte mig altil vel tilpas og velkommen.


Hvor er du i dag?

Efter vores sammentaler i foråret havde jeg en super sommerferie som gjorde, jeg var meget fokuseret på de vigtige ting i livet, og hvad jeg syntes gav mening. Er blevet meget mere bevidst om mine gøremål. Har været en rigtig dejlig sommerferie.Mvh Asmussen

Klientcentreret Psykoterapi - Presset i livet

Jeg er meget glad for at komme hos Simon Djernæs, jeg føler mig mødt der hvor jeg nu er og rigtig glad for den sparring jeg synes jeg får. Det der i grunden startede som et spørgsmål om motivationen, er blevet en lidt anden rejse, og selvom det er hårdt at blive konfronteret med sig selv og velvidende at der er et stykke vej endnu, er jeg slet ikke i tvivl om at det gør en forskel for mig. Trækker for første gang i lang tid vejret noget dybere og er i stand til at mærke mig selv lidt igen.

Jeg har specifikt anbefalet dig til et par af mine medstuderende, og generelt omtaler jeg dig i positive vendinger og har ingen kommentarer til forbedringer.

Mvh Lars

Klientcentreret Psykoterapi - Større aflevering

Det er snart tre år siden, at jeg begyndte at komme hos Simon. Efter at have udskudt afleveringen af min bacheloropgave i et år og, ifølge min læge, med en moderat depression, søgte jeg hjælp hos Simon. Det er uden tvivl det bedste, jeg har gjort for mig selv.

Bacheloropgaven blev afleveret efter et par måneder, hvilket var en stor milepæl, men langt fra det der optog mig mest. I stedet var jeg begyndt at lære mig selv at kende, og det virvar af mørke tanker og følelser, jeg før oplevede som en sammenfiltret rodet masse, var nu i stedet for begyndt at danne mønstre. Igennem mine samtaler med Simon har jeg lært mine personlige faldgruber at kende, og jeg har fået værktøjer til at takle disse, og de har hjulpet mig og hjælper mig stadig i min hverdag. For mig har samtalerne med Simon betydet, at jeg har fået et andet perspektiv og tilgang til mit liv, som er uvurderligt, og som jeg er dybt taknemlig for. Jeg oplever, Simon som yderst kompetent, tålmodig og skarpsindig og med mange strategier og teknikker til at få mig til at opnå indsigt.


Jeg har tidligere gået hos en kognitiv psykolog, hvilket for mig ikke gav samme resultater som hos Simon. Eksempelvis har Simon på intet tidspunkt brugt ordet depression i vores samtaler, og det oplever jeg som enormt befriende, da der dermed ikke tages udgangspunkt i en ekstern kategorisering. I stedet er udgangspunktet altid mig og mine oplevelser og følelser, hvilket gør, at samtalen bliver mindre abstrakt og mere håndgribelig og altid er personlig relevant.


Ligegyldigt om jeg, som jeg gjorde i begyndelsen, kommer hos Simon én gang i ugen, eller om der, som nu, kan gå måneder mellem mine aftaler hos ham, oplever jeg altid at blive mødt med et smil, interesse og stort engagement og nærvær.   


Mvh Carina